Thassos Villa

www.thassos-villa.eu

Despre noi

Vila noastra are 4 camere, 2 bai, un living generos, o bucatarie si 4 terase.

Casa poate acomoda un numar maxim de 8 adulti sau 6 adulti cu copii. Va rugam, in special pentru confortul dumneavoastra, sa nu depasiti aceste numere.

Parterul este un open space ce cuprinde un living, o baie, bucataria si doua terase, din care una are gratar. La etaj sunt doua camere spatioase si o baie. Fiecare camera are terasa proprie. La demisol mai exista inca doua camere. Va rugam sa notati faptul ca una din camerele de la demisol nu are ferestre dar este foarte bine aerisita si este cea mai racoroasa camera pe timp de vara.

Un sejur cat mai placut

Va invitam sa petreceti o vacanta de neuitat in vara anului 2018 in aceasta locatie. Vom fi disponibili la un telefon distanta cu orice informatii aveti nevoie.

Rezervati din timp

Pentru a va asigura disponibilitatea vilei in perioada in care doriti sa mergeti in concediu va recomandam sa faceti rezervarea din timp. Pe timpul verii in general vila este ocupata. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare aveti.

Detalii

Livingul

Parterul este un open space ce cuprinde un living, o baie, bucataria si doua terase, din care una are gratar. Livingul este mare si spatios dotat cu aer conditionat si televizor (puteti viziona toate programele romanesti). Important de retinut este faptul ca aveti acces la internet !

Bucataria

Bucataria este complet echipata: frigider, aragaz electric, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri, pahare, filtru de cafea, expresor, prajitor de paine. Este grozav sa petreceti seara la un gratar cu peste proaspat si o bere rece sau un sprit, dupa o zi calduroasa de plaja.

Terasele

La etaj se gasesc 2 dormitoare cu cate un pat dublu, sifonier,aer conditionat si o baie. Fiecare dormitor are o terasa generoasa, unde puteti sa petreceti dinimeata langa o ceasca de cafea, admirand muntele.

Complexul

Complexul este un loc linistit unde va puteti relaxa si va bucura de vacanta. Va rugam sa respectati linistea si confortul turistilor si localnicilor care se afla in complex in acelasi timp cu dumneavoastra respectand orele de odihna. Complexul are locurile lui de parcare. Zona este sigura. Locurile de parcare sunt aproape de vila.